Šolstvo

S

Garderoba in umivalnica

Napravica omogoča suho dezinfekcijo rok, brez uporabe vode.

Podajalnik brisač, ki omeji porabo. Podajalnik ima nastavljiv režim delovanja. Vsaka brisača se avtomatsko odreže.

Preprost koš za smeti z nihajnim pokrovom.

Milnik za milo v peni, ki močno omeji porabo mila. Milnik se sproži ko uporabnik podstavi svojo dlan. Milnika se pri uporabi ne dotaknemo!

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov.

Hitro sušeče čistilo za steklo, ki ne pušča sledov.
ECO CAPS = ekonomičnost in ekologija

Napravica za avtomatsko odišavljanje prostora. Nastavljivi režimi delovanja in velika izbira različnih vonjav.

Nosilec vrečic podaja vrečice po sistemu "ena po ena". Nepogrešljiv kos opreme v ženskih sanitarijah.

Koš namenjen vrečicam z damskimi vložki. Pokrov skrbi za estetiko in preprečevanje neprijetnih vonjav. Koš mora biti majhen.

Čistilo mora dobro odstranjevati vodni kamen, imeti hitro delovanje, ustvariti oblogo proti nabiranju vodnega kamna in prijetno dišati. Predlagano čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

Podajalnik oblog za WC desko je namenjen podajanju oblog, ki preprečujejo neposreden stik kože s straniščno desko. Obloge se po uporabi splaknejo v kanalizacijo.

V umivalnicah mora biti toaletni papir vedno na voljo. Zaradi uporabniških konic, mora imeti veliko kapaciteto, omejiti pa mora porabo. Centralni podajalnik z dvema rolama omogoča dopolnjevanje, zato papirja nikoli ne zmanjka.

Napravica je namenjena čiščenju WC deske s pomočjo koščka toaletnega papirja. Je dobra alternativa podajalniku oblog nad straniščno školjko, saj ima med drugim tudi mnogo daljšo avtonomijo.

WC ščetka sodi na zid. Na ta način je olajšano čiščenje tal, izboljšana pa je tudi estetika snaitarij.

Na steklenih vratih tuš kabin se nabirajo zaostanki mil in vodni kamen, zato jih je potrebno redno vzdrževati s primernim hitro delujočim in odišavljenim čistilom. Pršilka omogoča nanos pene ali razprševanje. Čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

Koži prijazno in lepo odišavljeno negovalno sredstvo za umivanje las in telesa za montažo v tuš kabine. Milo se namesti na poseben nosilec.

V tuš kabinah nabirajo zaostanki mil in večje količine vodnega kamna, zato jih je potrebno redno vzdrževati s primernim hitro delujočim in odišavljenim čistilom. Pršilka omogoča nanos pene ali razprševanje. Čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

V umivalnicah je potrebno zagotoviti dobro čiščenje in primeren nivo higiene. Uporabiti je potrebno čistilo z razkuževalnim učinkom.

Igralnica v vrtcu

Avtomatski podajalnik brisač je izjemno primeren za vrtce, saj otroku ponudi brisačo, ki je ravno prav velika, da za brisanje rok uporabi samo eno. Uporabiti je potrebno podajalnik, ki ima dovolj mehak mehanizem in brisačo z veliko odpornostjo, da otroku v rokah pri vleku ne ostane le košček brisač. Otroci imajo še nerazvit imunski sistem, zato je potrebno uporabiti primerna polnila (čista celuloza ali kvalitetna reciklaža brez primesi in z ustreznimi certifikati).

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov

Milnik za milo v spreju, ki močno omeji porabo mila. Milnik ima mehak mehanizem, ki se pritiska k zidu, tako da otroci pri uporabi nimajo nikakršnih težav. Velik gumb za proženje vabi k umivanju tudi najmlajše.

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Čistilo za opremo (invse pralne površine), ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Čistilo za opremo (in vse pralne površine), ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Koš za brisače mora biti prostoren, imeti pa mora tudi nihajni pokrov, da se vsebina skrije očem.

Čistilo mora dobro odstranjevati vodni kamen, imeti hitro delovanje, ustvariti oblogo proti nabiranju vodnega kamna in prijetno dišati. Predlagano čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Napravica za avtomatsko odišavljanje prostora. Nastavljivi režimi delovanja in velika izbira različnih vonjav.

Nosilec pregrinjal v roli se montira na ogrodje, je univerzalen in prilagodljiv

Milnik za milo v spreju, ki močno omeji porabo mila. Milo se razprši na uporabnikove roke, zato hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek, da ima na dlaneh dovolj mila.

Čistilo za ogledala, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Učinkovito in hitro čistilo za odmaševanje odtokov.

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko

Napravica omogoča hitro suho dezinfekcijo rok, brez uporabe vode. Praktično pred previjanjem ali pa pred in po brisanju noskov.

Koš za brisačke in plenice. Takšen koš mora biti dobro zaprt zaradi uhajanja vonjav, hkrati pa mora biti izdelan iz čim bolj nevtralnega materiala.

Pisarne

Napravica za avtomatsko odišavljanje prostora. Nastavljivi režimi delovanja in velika izbira različnih vonjav. za pisarne so primerni osvežujoči in ne preveč intenzivni vonji. Predlog: vonj grenivke

Koš za smeti za "nepisarniške" odpadke v pisarnah. Lončki od vode in kave sodijo v kovinski koš s pokrovom, ki ga odpremo s stopalko.

Hitro sušeče čistilo za pralne površine, ki ne pušča sledov. ECO CAPS = ekonomičnost in ekologija!

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v delovnih prostorih, če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. ustvarjajo prijetnejšo delovno klimo in s tem pomagajo pri produktivnosti.

Pisarniški koš iz plastike, v različnih barvah.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v delovnih prostorih, če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. ustvarjajo prijetno delovno klimo in s tem pomagajo pri produktivnosti.

Hitro sušeče čistilo za pralne površine, ki ne pušča sledov. ECO CAPS = ekonomičnost in ekologija!

Velika kuhinja

V kuhinjah je veliko brisanja. Brišemo maščobe, redke tekočine, čistila, roke itd. Papirnatih krp v kuhinjah se porabi zelo veliko. Podajalnik s centralnim odjemom in posebnim ustjem močno omeji porabo, hkrati pa ustreza standardom HACCP. V proizvodnji hrane ga je mogoče prati tudi z visokotlačnim čistilcem. Vsebina je tudi v tem primeru primerno zaščitena. Vsaka brisačka se sama od sebe pretrga zahvaljujoč posebnemu ustju, kar močno zniža porabo.

Čistilo za razmaščevanje v pršilki s hitrim delovanjem in vonjem po "marsejskem milu". Čistilo hitro in dobro razmaščuje kuhinjske površine. Ko se pršilka izprazni, jo znova napolnimo z rezervnim polnilom in dotočimo vodo.

Čistilo za razmaščevanje v pršilki s hitrim delovanjem in vonjem po "marsejskem milu". Čistilo hitro in dobro razmaščuje kuhinjske površine. Ko se pršilka izprazni, jo znova napolnimo z rezervnim polnilom in dotočimo vodo. nima razkuževalnega učinka.

Milnik sprožimo s komolcem, kar pomeni, da s tem omejimo možnost verižnih okužb. Milnik polnimo z navadnim ali dezinfekcijskim milom.

Podajalnik brisač, ki omeji porabo. Vsaka brisača se avtomatsko odreže. Uporabnik se dotakne le brisače, ki jo uporabi, zato je možnost verižnih okužb znatno znižana.

V kuhinjah je potrebno zagotoviti dobro čiščenje in primeren nivo higiene. Uporabiti je potrebno čistilo z razkuževalnim učinkom.

Ekološko čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. Ima EU Ecolabel cerifikat.

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov.

Hitro sušeče čistilo za ogledala. EU Ecolabel certifikat.

V kuhinjah nastaja velika količina odpadkov. za kuhinje je primeren velik koš za odpadke z nihajnim pokrovom v beli barvi.

Jedilnica

Namizni podajalnik serviet podaja serviete po sistemu "ena po ena". Na ta način omejimo porabo, servieti so zaščiteni pred zunanjimi vplivi in vedno na voljo uporabniku.

Čistilo za razmaščevanje v pršilki s hitrim delovanjem in vonjem po "marsejskem milu". Čistilo hitro in dobro razmaščuje kuhinjske površine. Ko se pršilka izprazni, jo znova napolnimo z rezervnim polnilom in dotočimo vodo. nima razkuževalnega učinka.

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. EU Ecolabel certifikat.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo, kjer je to mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Ekološka čistila niso dražja, to je predsodek.

Čistilo za razmaščevanje v pršilki s hitrim delovanjem in vonjem po "marsejskem milu". Čistilo hitro in dobro razmaščuje jedilne mize. Ko se pršilka izprazni, jo znova napolnimo z rezervnim polnilom in dotočimo vodo. Nima razkuževalnega učinka.

Koš za papirnate brisače mora biti dovolj velik, da zdrži uporabniške konice v jedilnicah. Nihajni pokrov skrije vsebino.

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov

Ekološko čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, ki odstranjuje vodni kamen, ustvarja zaščitni film in lepo diši. Ima EU Ecolabel cerifikat.

Čistilo za ogledala, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo, če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Ekološka čistila niso dražja, to je predsodek.

Milnik za milo v spreju, ki močno omeji porabo mila. Milo se razprši na uporabnikove roke, zato uporabnik hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek da ima na dlaneh dovolj mila.

Podajalnik zloženih brisač je enostaven, stroškovno dokaj učinkovit sistem, ki je za jedilnice bolj primeren kot drugi, zaradi možnosti dopolnjevanja vsebine. Brisač v tam podajalniku nikakor ne sme zmanjkati. Uporabniške konice osebju za strežno linijo ne omogočajo menjav rol v podajalniku rol, saj se mora posvečati razdeljevanju hrane. Ker je podajalnik mogoče dopolnjevati, lahko to osebje stori pred uporabniško konico.

Učilnica

V šolskih učilnicah je pomembno zagotoviti higieno, prav tako pa omejiti porabo. Podajalnik, ki vse našteto omogoča, se polni s cenovno ugodnim polnilom, je brez mehanskih delov in omogoča uporabo in odjem brisač po sistemu "ena po ena". Manjši komfort pri uporabi, je ob upoštevanju prejšnjih argumentov drugotnega pomena.

Koš za brisače v učilnici mora biti prostoren, imeti pa mora tudi nihajni pokrov, da se vsebina skrije očem. Vanj otroci ne odmetavajo le brisač, ampak še vse kaj drugega.

Milnik za milo v milni peni, ki močno omeji porabo mila. Milo se po uporabi volumensko razširi na uporabnikovi dlani, zato hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek, da ima na dlaneh dovolj mila.

Napravica omogoča hitro suho dezinfekcijo rok, brez uporabe vode. Praktično v primerih širjenja nalezljivih bolezni dihal med otroci.

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v učilnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Čistilo za ogledala, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Čistilo, ki hitro in učinkovito odmaši zamašene odtočne cevi.

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko.

Čistilo za opremo (invse pralne površine), ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v učilnici, če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Koš za ločevanje odpadkov mora biti dovolj prostoren in ne prevelik. Predlagamo uporabo enostavnih plastičnih ločevalnikov odpadkov.

Javne sanitarije

Tablete ali mrežice za pisoar morajo opraviti nalogo odišavljanja, preprečevanja neprijetnih vonjav in nabiranje vodnega kamna.

Čistilo mora dobro odstranjevati vodni kamen, imeti hitro delovanje, ustvariti oblogo proti nabiranju vodnega kamna in prijetno dišati. Predlagano čistilo ima EU Ecolabel certifikat

Čistilo mora dobro odstranjevati vodni kamen, imeti hitro delovanje, ustvariti oblogo proti nabiranju vodnega kamna in prijetno dišati. Predlagano čistilo ima EU Ecolabel certifikat

V javnih sanitarijah je potrebno zagotoviti dobro čiščenje in primeren nivo higiene. Uporabiti je potrebno dišeče čistilo z razkuževalnim učinkom.

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov.

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko!

Milnik za milo v milni peni, ki močno omeji porabo mila. Milo se po uporabi volumensko razširi na uporabnikovi dlani, zato hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek, da ima na dlaneh dovolj mila.

Podajalnik brisač, ki omeji porabo. Vsaka brisača se avtomatsko odreže. Zaradi tega se mora uporabnik "potruditi" za vsako novo brisačko. To močno zniža porabo in odpadke, podaljša pa avtonomijo delovanja med intervali polnjenja.

Preprost koš za smeti z nihajnim pokrovom. Velik volumen omogoča daljše intervale uporabe med praznjenji.

Hitro sušeče čistilo za steklo, ki ne pušča sledov. ECO CAPS = ekonomičnost in ekologija

Napravica za avtomatsko odišavljanje prostora. Nastavljivi režimi delovanja in velika izbira različnih vonjav. za sanitarije so primerne bolj intenzivne vonjave.

Podajalnik oblog za WC desko je namenjen podajanju oblog, ki preprečujejo neposreden stik kože s straniščno desko. Obloge se po uporabi splaknejo v kanalizacijo.

Napravica je namenjena čiščenju WC deske s pomočjo koščka toaletnega papirja. Je dobra alternativa podajalniku oblog nad straniščno školjko, saj ima med drugim tudi mnogo daljšo avtonomijo.

V javnih sanitarijah mora biti toaletni papir vedno na voljo. Zaradi uporabniških konic mora imeti veliko kapaciteto, omejiti pa mora porabo in s tem stroške. Centralni podajalnik z dvema rolama omogoča dopolnjevanje, zato papirja nikoli ne zmanjka, poseben način odjema, pa zniža porabo do 40%.

WC ščetka sodi na zid. Na ta način je olajšano čiščenje tal, izboljšana pa je tudi estetika snaitarij

Nosilec vrečic podaja vrečice po sistemu "ena po ena". Nepogrešljiv kos opreme v ženskih sanitarijah.

Koš namenjen vrečicam z damskimi vložki. Pokrov skrbi za estetiko in preprečevanje neprijetnih vonjav. Koš mora biti v javnih sanitarijah majhen, a zaradi velike frekvence - ne premajhen.

S