Poslanstvo

 

Poslanstvo VALTEX & Co. je pomagati organizacijam na področju objektne higiene. 

Svoje poslanstvo čutimo v sebi in ga izvajamo s srcem. Zaposleni v našem podjetju ga dobro razumejo in zato tudi lahko učinkovito izvajajo naše poslanstvo. 
Včasih smo se deklarirali kot trgovsko podjetje, pa kot prodajalci ali pa distributerji izdelkov za higieno objektov. S časom smo ugotovili, da je to le del našega posla - izvedbeni del.
Pravzaprav smo že od nekdaj delovali tudi kot svetovalci s področja higiene objektov različnim otganizacijam v Sloveniji, pa se tega večino časa sploh nismo zavedali. Ko smo to identificirali, smo pričeli razvijati ta del našega posla. Začeli smo se zavedati, da lahko svojim partnerjem močno pomagamo v kolikor jim dobro svetujemo in izvedemo dogovorjeno na čim boljši način. Prav zaradi tega, smo pričeli z intenzivnim izobraževanjem zaposlenih in sodelovanjem s stroko. Mislimo, da smo zato boljši partner, čutimo se odgovorne za zadovoljstvo naših kupcev, njihove probleme in izzive čutimo kot svoje, zato jih rešujemo z zagnanostjo in v skladu s svojim poslanstvom. Mi pomagamo!

Pomoč kupcem razumemo, kot skupek pravilnih, odločnih in ciljno orientiranih ukrepov ali predlogov našim kupcem, s katerimi bodo rešili svoj problem na področju objektne higiene. Pomoč tako za nas ne pomeni prodaje izdelkov na vsak način, če kupcu ne ustrezajo popolnoma.

V kolikor rešitve ne vidimo ali pa problem sploh ne obstaja, to kupcu osvetlimo in odidemo.

Od leta 1993 smo uspešno pomagali že mnogim podjetjem in ustanovam pri njihovih izzivih. Poiskali smo celovite rešitve, s katerimi so pridobili višji nivo higiene, lepše in bolj urejene prostore v njihovih objektih, za človeka in okolje bolj prijazen hiogienski sistem, hkrati pa kupcem znižali stroške in jim pomagali, da so z našo pomočjo tako pridobili na svojem ugledu.