Učilnica

V šolskih učilnicah je pomembno zagotoviti higieno, prav tako pa omejiti porabo. Podajalnik, ki vse našteto omogoča, se polni s cenovno ugodnim polnilom, je brez mehanskih delov in omogoča uporabo in odjem brisač po sistemu "ena po ena". Manjši komfort pri uporabi, je ob upoštevanju prejšnjih argumentov drugotnega pomena.

Koš za brisače v učilnici mora biti prostoren, imeti pa mora tudi nihajni pokrov, da se vsebina skrije očem. Vanj otroci ne odmetavajo le brisač, ampak še vse kaj drugega.

Milnik za milo v milni peni, ki močno omeji porabo mila. Milo se po uporabi volumensko razširi na uporabnikovi dlani, zato hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek, da ima na dlaneh dovolj mila.

Napravica omogoča hitro suho dezinfekcijo rok, brez uporabe vode. Praktično v primerih širjenja nalezljivih bolezni dihal med otroci.

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v učilnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Čistilo za ogledala, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Čistilo, ki hitro in učinkovito odmaši zamašene odtočne cevi.

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko.

Čistilo za opremo (invse pralne površine), ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v učilnici, če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Koš za ločevanje odpadkov mora biti dovolj prostoren in ne prevelik. Predlagamo uporabo enostavnih plastičnih ločevalnikov odpadkov.