Jedilnica

Namizni podajalnik serviet podaja serviete po sistemu "ena po ena". Na ta način omejimo porabo, servieti so zaščiteni pred zunanjimi vplivi in vedno na voljo uporabniku.

Čistilo za razmaščevanje v pršilki s hitrim delovanjem in vonjem po "marsejskem milu". Čistilo hitro in dobro razmaščuje kuhinjske površine. Ko se pršilka izprazni, jo znova napolnimo z rezervnim polnilom in dotočimo vodo. nima razkuževalnega učinka.

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. EU Ecolabel certifikat.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo, kjer je to mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Ekološka čistila niso dražja, to je predsodek.

Čistilo za razmaščevanje v pršilki s hitrim delovanjem in vonjem po "marsejskem milu". Čistilo hitro in dobro razmaščuje jedilne mize. Ko se pršilka izprazni, jo znova napolnimo z rezervnim polnilom in dotočimo vodo. Nima razkuževalnega učinka.

Koš za papirnate brisače mora biti dovolj velik, da zdrži uporabniške konice v jedilnicah. Nihajni pokrov skrije vsebino.

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov

Ekološko čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, ki odstranjuje vodni kamen, ustvarja zaščitni film in lepo diši. Ima EU Ecolabel cerifikat.

Čistilo za ogledala, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo, če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Ekološka čistila niso dražja, to je predsodek.

Milnik za milo v spreju, ki močno omeji porabo mila. Milo se razprši na uporabnikove roke, zato uporabnik hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek da ima na dlaneh dovolj mila.

Podajalnik zloženih brisač je enostaven, stroškovno dokaj učinkovit sistem, ki je za jedilnice bolj primeren kot drugi, zaradi možnosti dopolnjevanja vsebine. Brisač v tam podajalniku nikakor ne sme zmanjkati. Uporabniške konice osebju za strežno linijo ne omogočajo menjav rol v podajalniku rol, saj se mora posvečati razdeljevanju hrane. Ker je podajalnik mogoče dopolnjevati, lahko to osebje stori pred uporabniško konico.