Igralnica v vrtcu

Avtomatski podajalnik brisač je izjemno primeren za vrtce, saj otroku ponudi brisačo, ki je ravno prav velika, da za brisanje rok uporabi samo eno. Uporabiti je potrebno podajalnik, ki ima dovolj mehak mehanizem in brisačo z veliko odpornostjo, da otroku v rokah pri vleku ne ostane le košček brisač. Otroci imajo še nerazvit imunski sistem, zato je potrebno uporabiti primerna polnila (čista celuloza ali kvalitetna reciklaža brez primesi in z ustreznimi certifikati).

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov

Milnik za milo v spreju, ki močno omeji porabo mila. Milnik ima mehak mehanizem, ki se pritiska k zidu, tako da otroci pri uporabi nimajo nikakršnih težav. Velik gumb za proženje vabi k umivanju tudi najmlajše.

Čistilo za steklo, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Čistilo za opremo (invse pralne površine), ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Čistilo za opremo (in vse pralne površine), ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Koš za brisače mora biti prostoren, imeti pa mora tudi nihajni pokrov, da se vsebina skrije očem.

Čistilo mora dobro odstranjevati vodni kamen, imeti hitro delovanje, ustvariti oblogo proti nabiranju vodnega kamna in prijetno dišati. Predlagano čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

Čistilo za vse pralne površine, ki se hitro suši in ne pušča sledi s prijetnim, dokaj intenzivnim vonjem po jabolkih. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih

Napravica za avtomatsko odišavljanje prostora. Nastavljivi režimi delovanja in velika izbira različnih vonjav.

Nosilec pregrinjal v roli se montira na ogrodje, je univerzalen in prilagodljiv

Milnik za milo v spreju, ki močno omeji porabo mila. Milo se razprši na uporabnikove roke, zato hitreje, kot pri klasičnem tekočem milu, dobi občutek, da ima na dlaneh dovolj mila.

Čistilo za ogledala, ki se hitro suši in ne pušča sledi. Ima EU Ecolabel ekološki certifikat. Naj bo čistilo v otroški igralnici - če je le mogoče - ekološko. Ekološka čistila imajo manjši vpliv na človeka in okolje. Z uporabo ekoloških čistil zmanjšamo nevarnost razvoja alergij pri naših otrocih.

Učinkovito in hitro čistilo za odmaševanje odtokov.

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko

Napravica omogoča hitro suho dezinfekcijo rok, brez uporabe vode. Praktično pred previjanjem ali pa pred in po brisanju noskov.

Koš za brisačke in plenice. Takšen koš mora biti dobro zaprt zaradi uhajanja vonjav, hkrati pa mora biti izdelan iz čim bolj nevtralnega materiala.