Garderoba in umivalnica

Napravica omogoča suho dezinfekcijo rok, brez uporabe vode.

Podajalnik brisač, ki omeji porabo. Podajalnik ima nastavljiv režim delovanja. Vsaka brisača se avtomatsko odreže.

Preprost koš za smeti z nihajnim pokrovom.

Milnik za milo v peni, ki močno omeji porabo mila. Milnik se sproži ko uporabnik podstavi svojo dlan. Milnika se pri uporabi ne dotaknemo!

Čistilo za dnevno čiščenje sanitarne opreme, s prijetnim vonjem, ki odstranjuje vodni kamen in ustvarja zaščitni film. ECO CAPS = ekonomično in ekološko

Učinkovito čistilo za odmaševanje odtokov.

Hitro sušeče čistilo za steklo, ki ne pušča sledov.
ECO CAPS = ekonomičnost in ekologija

Napravica za avtomatsko odišavljanje prostora. Nastavljivi režimi delovanja in velika izbira različnih vonjav.

Nosilec vrečic podaja vrečice po sistemu "ena po ena". Nepogrešljiv kos opreme v ženskih sanitarijah.

Koš namenjen vrečicam z damskimi vložki. Pokrov skrbi za estetiko in preprečevanje neprijetnih vonjav. Koš mora biti majhen.

Čistilo mora dobro odstranjevati vodni kamen, imeti hitro delovanje, ustvariti oblogo proti nabiranju vodnega kamna in prijetno dišati. Predlagano čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

Podajalnik oblog za WC desko je namenjen podajanju oblog, ki preprečujejo neposreden stik kože s straniščno desko. Obloge se po uporabi splaknejo v kanalizacijo.

V umivalnicah mora biti toaletni papir vedno na voljo. Zaradi uporabniških konic, mora imeti veliko kapaciteto, omejiti pa mora porabo. Centralni podajalnik z dvema rolama omogoča dopolnjevanje, zato papirja nikoli ne zmanjka.

Napravica je namenjena čiščenju WC deske s pomočjo koščka toaletnega papirja. Je dobra alternativa podajalniku oblog nad straniščno školjko, saj ima med drugim tudi mnogo daljšo avtonomijo.

WC ščetka sodi na zid. Na ta način je olajšano čiščenje tal, izboljšana pa je tudi estetika snaitarij.

Na steklenih vratih tuš kabin se nabirajo zaostanki mil in vodni kamen, zato jih je potrebno redno vzdrževati s primernim hitro delujočim in odišavljenim čistilom. Pršilka omogoča nanos pene ali razprševanje. Čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

Koži prijazno in lepo odišavljeno negovalno sredstvo za umivanje las in telesa za montažo v tuš kabine. Milo se namesti na poseben nosilec.

V tuš kabinah nabirajo zaostanki mil in večje količine vodnega kamna, zato jih je potrebno redno vzdrževati s primernim hitro delujočim in odišavljenim čistilom. Pršilka omogoča nanos pene ali razprševanje. Čistilo ima EU Ecolabel certifikat.

V umivalnicah je potrebno zagotoviti dobro čiščenje in primeren nivo higiene. Uporabiti je potrebno čistilo z razkuževalnim učinkom.