PODJETJE VALTEX & Co. d.o.o. FINALIST NA POSEBNEM EVROPSKEM TEKMOVANJU »EUROPEAN CLEANING & HYGIENE AWARDS 2017« NA PODROČJU PROFESIONALNEGA ČIŠČENJA IN HIGIENE

Na tekmovanju European Cleaning & Hygiene Awards 2017, med več kot 140 prijavami iz celotne Evrope, je podjetje VALTEX doseglo posebno mesto med finalisti, in sicer v kategoriji najboljših distributerskih podjetij, ki z lastnimi pobudami uspešno ustvarjajo dodano vrednost. VALTEX je namreč vzpostavil skupnost slovenskih podjetij in ustanov, ki izvajajo trajnostno objektno higieno, pod imenom EKO INICIATIVA. Pohvala na najvišji evropski panožni ravni je še toliko bolj vredna, saj je VALTEX kot manjši distributer letos za svoja prizadevanja ponovno dosegel mednarodno pozornost.
Veseli nas, da se vedno več podjetij v Sloveniji odloča za prehod v trajnostno smer poslovanja in se pridružuje skupnosti EKOINICIATIVA. Pravzaprav gre za odločitev podjetij, da v vsakdanjo profitno dejavnost vključijo tako skrb za človeka kot za okolje. Z majhnimi koraki in spremembami se na ta način lahko zagotovi velik učinek.

European Cleaning & Hygiene vsako leto nagrajuje podjetja, ki se uvrščajo na področje higiene, predvsem z vidika inovativnosti, trajnosti ter izboljševanja kakovosti in standardov. Letošnji zmagovalci so bili razglašeni 9. novembra 2017 v Rimu.